Om oss

Hvem er vi?

Cannaone© er et danskeid selskap med hovedkontor på Kypros. Vi leverer våre produkter til kunder i Danmark, Norge, Sverige og Finland, samt over hele Europa. Vi snakker norsk, dansk, svensk, tysk og engelsk og er stolte av å tilby en kompetent og profesjonell service. Vi leverer vanligvis innen 3-5 virkedager med Postnord via vårt lager, som ligger i et EU-land.

Priserne inkluderer 25% Norsk moms/mva. Cannaone er VOEC reistrert og vi håndterer betaling av mva for deg. (Maks kjøp 3000 NOK).

Vi selger via vår nettbutikk og våre dyktige Brand Ambassador’s og forhandlere som er tilknyttet vår organisasjon.

Mission

Vårt oppdrag er å spre produktets mange fantastiske egenskaper og hjelpe mennesker på «en naturlig måte» – og gjøre CBD tilgjengelig for alle, uansett økonomi. Vi selger bare den høyeste kvaliteten og er stolte av å alltid være den billigste. Vi har derfor kalt våre produkter Cannaone!

Vi ønsker fornøyde kunder og er alltid klare til å hjelpe og gi råd. Vi ønsker å unngå rigide og upraktiske regler og strekker oss gjerne langt for deg. Du er alltid velkommen til å kontakte oss. Vi jobber for å kunne svare på alle henvendelser innen 3 timer innenfor våre åpningstider. Bruk vår telefon, e-post eller chat.

Vennlig hilsen

Team Cannaone

Års erfaring
0
Produkter
0
Glade kunder
0
Lande
0

CSR politikk

Vi jobber hele tiden med å gjøre vår produksjon, forsendelser og materialer så klimavennlige som mulig og unngå engangsplast etc. så langt det lar seg gjøre.

Plastik nej tak
We support
Søk