Om oss

Hvem er vi?

Cannaone© er et danskeid selskap med hovedkontor på Gibraltar. Vi leverer våre produkter til kunder i Danmark, Norge, Sverige og Finland, samt over hele Europa. Vi snakker dansk, svensk, tysk og engelsk og er stolte av å tilby en kompetent og profesjonell service. Vi leverer vanligvis innen 3-5 virkedager med Postnord via vårt lager, som ligger i et EU-land.

Vi selger via vår nettbutikk og våre dyktige Brand Ambassador’s og forhandlere som er tilknyttet vår organisasjon.

Mission

Vårt oppdrag er å spre produktets mange fantastiske egenskaper og hjelpe mennesker på «en naturlig måte» – og gjøre CBD tilgjengelig for alle, uansett økonomi. Vi selger bare den høyeste kvaliteten og er stolte av å alltid være den billigste. Vi har derfor kalt våre produkter Cannaone!

Vi ønsker fornøyde kunder og er alltid klare til å hjelpe og gi råd. Vi ønsker å unngå rigide og upraktiske regler og strekker oss gjerne langt for deg. Du er alltid velkommen til å kontakte oss. Vi jobber for å kunne svare på alle henvendelser innen 3 timer innenfor våre åpningstider. Bruk vår telefon, e-post eller chat.

Vennlig hilsen

Team Cannaone

0
Års erfaring
0
Produkter
0
Glade kunder
0
Lande

CSR politikk

Vi jobber hele tiden med å gjøre vår produksjon, forsendelser og materialer så klimavennlige som mulig og unngå engangsplast etc. så langt det lar seg gjøre.

Plastik nej tak
We support
Søk