Hvilken styrke skal jeg velge

Hvilken styrke med CBD bør jeg velge?

Hvis du er i tvil? er du alltid velkommen til å kontakte oss! Send oss en e-post eller ring. 5 % (500 mg) er vår milde versjon og flott for behandling av mildere symptomer, som en daglig vitamin-boost, eller som et startprodukt hvis du ikke har prøvd oljen før.

Våre 10 % (1000 mg) er dobbelt så kraftige og vår storselger. Den anbefaler vi også, da du oppnår en høyere effekt. Den er god til alle typer symptomer og behandlinger.

Vår 20 % (2000 mg) olje er rettet mot våre kunder som lider med tyngre utfordringer og mer behandlingskrevende symptomer.

Vår 40 % (4000 mg) er den kraftigste versjonen vi kan lage, hvis oljen ikke skal krystallisere og bli til en hard pasta. Oljen, som er tyktflytende og mørk brun, er basert på en rå ubehandlet behandling og er ikke varmebehandlet. Derav navnet RAW. Denne versjonen er rettet mot våre kunder med svært tunge utfordringer og symptomer. Eller for kunder som ønsker en 100 % naturlig olje.

Til kjæledyr (hunder og katter), har vi laget en spesiell 5 % CBD-versjon med tilsatt fersk laksolje. En fl. inneholder ca. 250 dråper. Nok til 1-2 måneders forbruk.

Søk