Tilbud!

BE POSITIVE, Humør booster. 4 plante-ekstrakter + 4 Vitaminer + CBD/CBG

Dette er kapselen for deg som har mistet humøret og livsmotet og går rundt og føler deg litt trist, sliten og motløs

Opprinnelig pris var: 199,00 kr.Nåværende pris er: 99,00 kr.

kjøp 3 spar 15%

Kjøp 6 spar 20%

Dette er kapselen for deg som har mistet humøret og livsmotet og går rundt og føler deg litt trist, sliten og motløs. Be Positive-kapslene er den ultimate formelen basert på en unik kombinasjon av planter og naturlige stoffer – utviklet for å hjelpe deg med å gjenvinne humøret, energien og det positive livssynet.

4 planteekstrakter + 4 vitaminer + 2 kanabionider

CBD

Inneholder 5 mg CBD-olje fra hampplanten. Oljen er kjent for å virke beroligende og avstressende.

CBG

Er et nytt cannabionid fra hampplanten. Studier viser at det i tillegg til å virke beroligende og avstressende også kan ha en positiv effekt på humøret. Vi har tilsatt 3 mg.

Grønn te-ekstrakt

I Be Positive-kapselen finner du ekstrakt av grønn te som er standardisert til 99 % l-teanin! Teanin fra te stimulerer alfa-hjernebølger, som forbindes med avslapning, men også årvåkenhet. De bidrar til å roe ned og klarne sinnet!

Ashwagandha

Kan bidra til å lindre stress og fremme mental balanse. Ashwagandha er et velkjent urtemedisin i Østen.

Ginkgo biloba

I århundrer har ginkgo blitt brukt i tradisjonell medisin for sine bemerkelsesverdige egenskaper. Spesielt bemerkelsesverdig er dens effekt på hjernen. Den har en positiv effekt på blodsirkulasjonen i hjernen og bidrar til bedre oksygenering av dette viktige organet. I tillegg har ginkgo en gunstig effekt på vårt mentale velvære. Den hjelper oss til å tenke klarere og konsentrere oss bedre. Ginkgos egenskaper er bekreftet i mange kliniske studier.

Vitamin B3

B3, også kjent som niacin, spiller en viktig rolle i nervesystemets funksjon og reduserer. I tillegg påvirker vitamin B3 sinnets psykologiske funksjoner og bidrar til å holde det sunt.

Koenzym Q10

Forekommer naturlig i menneskekroppen. Q10 er nødvendig for enzymer i cellene der kroppens energi produseres. Har også en kolesterolsenkende effekt. helserisiko.

Vitamin B1

B-vitaminer spiller en viktig rolle for nervesystemets funksjon. Hvis vi ønsker å støtte nervesystemet vårt, er denne ingrediensen verdt å se nærmere på! Tiamin fra B1 bidrar til at nervesystemet fungerer som det skal og har en gunstig effekt på våre psykologiske funksjoner.

Vitamin B6

B6 spiller en viktig rolle i reguleringen av hormonaktiviteten, proteinmetabolismen og produksjonen av røde blodlegemer. I tillegg har det en anti-utmattelseseffekt. Dette vitaminet bidrar til å opprettholde velfungerende mentale prosesser og støtter nervesystemet.

BioPerine, ekstrakt av sort pepper

Svartpepperekstrakt har en gunstig effekt på sinnet vårt. Først og fremst tilfører det energi og vitalitet til nervesystemet.

Dosering:

1 kapsel daglig i forbindelse med et måltid

Innhold:

15 veganske kapsler

 

Tilgjengelighet På lager

Lignende produkter

Søk